Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ ΒΟΥΤΣΗ! Τι είπε με ανοιχτά μικρόφωνα στη Βουλή για τον Σούλτς και μετά έτρεχε να τα μαζέψει!

Μπαίνοντας στη Βουλή αμέσως μετά το γεύμα που παρέθεσε στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Μάρτιν Σούλτς, ο Νίκος Βούτσης μη ξέροντας ότι τα μικρόφωνα είναι ανοιχτά μίλαγε χαρούμενος για τα όσα είπε με τον Γερμανό.



Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Βουλής προσήλθε στο κοινοβούλιο για την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής και χαρούμενος δήλωνε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, έρχομαι από το γεύμα με τον Σουλτς. Αναγνώρισε ότι έχουμε σε όλα δίκιο και ότι είναι ανόητα αυτά που μας ζητάνε, από τα σπίτια που πρέπει να σωθούν μέχρι και το ασφαλιστικό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βούτσης και πρόσθεσε προκαλώντας αίσθηση με όσα ανέφερε ότι του… εκμυστηρεύθηκε ο πρόεδρος της Ευρωβουλής: «Μας είπε ότι είναι κάποιοι αρρωστημένοι εγκέφαλοι που θέτουν τέτοια θέματα και σας τα ζητάνε όλα»

Λίγη ώρα αργότερα και αφού έμαθε τον θόρυβο που προκλήθηκε, ο κ. Βούτσης ξαναπήρε τον λόγο και αφού προσπάθησε να μαζέψει όλα όσα είχε πει νωρίτερα πρόσθεσε ότι «δεν είναι δυνατόν να δημοσιοποιείται ένας ελεύθερος σχολιασμός, αλλά ακριβής μεν».

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο κ. Βούτσης απέδωσε την μεταφορά των λεγομένων του σε «ατύχημα» λόγω ανοικτού κυκλώματος. Πρόσθεσε ότι η επιτροπή δεν είχε καν ξεκινήσει και αυτό που ακούστηκε ήταν μια ελεύθερη αποτύπωση της γνώμης του. Επιτέθηκε μάλιστα στους δημοσιογράφους λέγοντάς τους ότι δε νομιμοποιούνται να μεταφέρουν ελεύθερους σχολιασμούς σα να είναι σε ένα καφενείο. «Καταλαβαίνω, είπε ακόμα αυτό που γίνεται στα ΜΜΕ αλλά αν συνεχίσετε έτσι θα πάμε σε φασισμό!»

crashonline.gr


from Lougantina-news http://ift.tt/1MdfPck
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου