Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Το Τέλος της Ελλάδας ΈΡΧΕΤΑΙ:Η Απόλυτη Προδοσία της Άθεης Κυβέρνησης...

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…

Σκληρότερο αντιρατσιστικό νόμο φέρνουν τα κύματα των προσφύγων!
«Τρία σε ένα»… θα είναι το νέο νομοσχέδιο που θα θέσει σε διαβούλευση –πιθανόν- εντός της εβδομάδας το υπουργείο Δικαιοσύνης, με αιχμή του δόρατος την αυστηροποίηση της αντιρατσιστικής νομοθεσίας ενόψει της εγκατάστασης των χιλιάδων προσφύγων στη χώρα μας και την καθημερινή έλευσή τους στα ελληνικά εδάφη.
Οι φόβοι για αύξηση των εγκλήματα για φυλετικούς λόγους, η κυβέρνηση εμφανίζεται αποφασισμένη δια του υπουργού Νίκου Παρασκευόπουλου να κάνει πιο σκληρό το νομικό πλαίσιο για όσους διαπράττουν εγκλήματα για φυλετικούς λόγους. Άλλωστε είναι διεθνές πλέον φαινόμενο η αύξηση των προσφυγικών ροών να προκαλεί έξαρση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, κυρίως σε ακραίες, αντιευρωπαϊκές δυνάμεις.

Το νομοσχέδιο θα περιλαμβάνει τρία σκέλη:

Ρατσισμός
Με το νέο νομοθέτημα θα είναι αυστηρότερες οι ποινές για πράξεις ή παραλείψεις που σχετίζονται με ρατσιστική βία, που εκδηλώνεται για λόγους φυλετικούς, θρησκευτικούς ή άλλης διαφορετικότητας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν έκνομες συμπεριφορές, οι οποίες αναμένεται να απασχολήσουν περισσότερο τις αρμόδιες αρχές, ενόψει και των προσφυγικών κυμάτων που σημειώνονται στη χώρα. Μη ξεχνάμε ότι η αντιρατσιστική νομοθεσία άλλαξε πρόσφατα επι υπουργίας Χαρ. Αθανασίου.

Τα ομόφυλα ζευγάρια
Το δεύτερο θα αφορά στην επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια , κάτι που αποτελεί και πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ , αλλά και ανάγκη ώστε να σταματήσουν οι καταδίκες από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Έτσι, το υφιστάμενο σύμφωνο συμβίωσης θα επεκταθεί πλέον και στα ομόφυλα ζευγάρια ενώ ρυθμίζονται θέματα καθημερινότητας, περιουσιακά και άλλα, ανθρώπων με διαφορετική σεξουαλική επιλογή. Μέριμνα θα υπάρξει και για το ζήτημα της διατροφής σε περίπτωση λύσης του συμφώνου, σύμφωνα με τους κανόνες του οικογενειακού δικαίου που αφορούν και τα διαζύγια. Επίσης θα υπάρξει για πρώτη φορά τεκμήριο πατρότητας για παιδιά που γεννιούνται από γονείς που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, χωρίς οι ρυθμίσεις αυτές να περιλαμβάνουν τους ομόφυλους, αφού – προς το παρών -εξαιρούνται ρητά από το δικαίωμα της υιοθεσίας.

Καταργείται το πλαφόν για αποζημιώσεις
Η τρίτη διάταξη θα αφορά τις αποζημιώσεις για δημοσιεύματα του Τύπου (συκοφαντική δυσφήμιση) σε περιπτώσεις αγωγών και αστικών διεκδικήσεων από πολίτες. Έτσι, καταργείται το κατώτερο πλαφόν των 10 χιλιάδων ευρώ, ως βάση για αποζημιώσεις που οφείλουν να καταβάλλουν τα έντυπα ΜΜΕ, και εφεξής το ποσό θα είναι στην απόλυτη κρίση των δικαστικών αρχών. Θα μπορεί δηλαδή να είναι και πολύ πιο κάτω από 10 χιλιάδες ευρώ. Επίσης καινοτομία αποτελεί ότι θα είναι πλέον θεσμοθετημένη η διαδικασία διόρθωσης από την πλευρά του εντύπου ή του μέσου μαζικής ενημέρωσης πριν δοθεί η δυνατότητα στον πολίτη να προσφύγει δικαστικά. Η αγωγή θα μπορεί να υποβληθεί μόνον αν η «διόρθωση» δεν ικανοποίησε τον πολίτη.
CAPITAL


from Lougantina-news http://ift.tt/1RVmQSy
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου