Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Αποκάλυψη Σοκ:Ο Πούτιν έδινε 30 δίς Βοήθεια στον Τσίπρα, Γιατί Αρνήθηκε?



Ο Τεταμένος Τηλεφωνικός Διάλογος Τσίπρα,Πούτιν, Και το άρθρο του Σπύρου Πρίφτη,που απο Παραμυθάκι, έγινε Σενάριο,και τώρα Αποκάλυψη!

Κάτι λίγο άργησε η Ελένη Βαρβιτσιώτη στην Καθημερινή να πάρει πρέφα,οτι στο πρωθυπουργικό ταξίδι στην Αγία Πετρούπολη (19 Ιουνίου 2015) ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε λεφτά από τον Πούτιν για την ΔΕΠΕΝΕ (της δημόσιας εταιρείας που θα συμμετείχε στην κοινοπραξία κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου Turkish Stream) με ενέχυρο τα μελλοντικά έσοδα του έργου, που θα κυμαίνονται στα «3-5 δισ.ευρώ» τον Χρόνο!

Το σχέδιο να αγοράζει η Ρωσία Ελληνικό χρέος, και να παρείχε ανάσες ρευστότητας στην κυβέρνηση,ήταν δημιουργία του Παναγιώτη Λαφαζάνη, και με την έγκριση του Τσίπρα!

Στην φερόμενη αποκάλυψη-βόμβα της Καθημερινής, το θέμα χρηματοδότησης της ΔΕΠΕΝΕ το έθεσε στην Αγία Πετρούπολη ο ίδιος ο πρωθυπουργός, απευθείας στον πρόεδρο Πούτιν, με πολλά ΜΜΕ τότε να κάνουν λόγο οτι το ύψος της Ρωσικής βοήθειας να φτάνει τα 5,5 δις ευρώ! Δηλαδή ψίχουλα,ειναι όμως έτσι τα πράγματα, η τα 5,5 δις ευρώ, ήταν στην πραγματικότητα 30 δις ευρώ?

Τις τελικές αποφάσεις για την μοίρα της Χώρας μας, ο Τσίπρας τις πήρε στις (06/07/2015) στο Προεδρικό Μέγαρο, κατα την διάρκεια σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.

Και αν για πολλούς θεωρούν Μέγα Είδηση το δημοσίευμα της Καθημερινής, το άρθρο το Σπύρου Πρίφτη,για πάρα πολλούς Παραμυθάκι, με τίτλο: Ο Πουτιν μας προσφερε Πακετο 30 δις Βοηθεια! Απορριφθηκε απο τα Κομματα της Αντιπολιτευσης! Αποκλειστικα ο Διαλογος Τσιπρα Πουτιν! Αποκαλύπτει το άγνωστο Παρασκήνιο της Προδοσίας <<Ψεμα η Αλήθεια,Τώρα βγαίνουν σιγα σιγα όλα στην φόρα>> Δειτε εδώhttp://ift.tt/28IONjC

Είναι προφανές,και γνωστό σε ολους του Ελληνες πλέον,οτι οχι μονο ο Τσίπρας,αλλα σύσσωμα τα περισσότερα Κόμματα της αντιπολίτευσης, ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΠΟΤΑΜΙ,ΑΝΕΛ,δεν ήθελαν να ακούσουν για Ρωσική οικονομική βοήθεια, ετσι χάθηκε η ευκαιρία,εκτός από τα χρήματα, ήταν και το μήνυμα που θα στέλναμε, ότι υπήρχαν τρίτες χώρες που μπορούσαν να παρέχουν ουσιαστική βοήθεια έναντι του αποκλεισμού που μας επέβαλλαν οι Ευρωπαίοι», είπε ο Π.Λαφαζάνης. «Το μήνυμα αυτό θα ήταν συνταρακτικό – για τους δανειστές και για τον ελληνικό λαό».

Αρθρο Σπυρος Πριφτης

email: spyros.priftis76@yahoo.gr


from Lougantina-news http://ift.tt/28JwlsQ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου