Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

Επιχείρησαν να σφάξουν Αστυνομικό οι Λαθρομετανάστες στην Νέα Καβάλα!


Απο καθαρή τύχη φαίνεται οτι ζει ο Αστυνομικός που έτρεξε να βοηθήσει γυναίκα λαθρομετανάστρια στον Καταυλισμό της Νέας Καβάλας.

Οι φωνές των συναδέλφων του και μία κίνηση από ένστικτο φαίνεται ότι έσωσε τον αστυνομικό, τον οποίο τραυμάτισε με μαχαίρι λαθρομετανάστης στον καταυλισμό της Νέας Καβάλας.

Πληροφορίες του bloko.gr αναφέρουν ότι αστυνομικοί μετέφεραν λαθρομετανάστες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβάλουν εκεί αίτημα ασύλου.

Κατά την επιστροφή τους μία γυναίκα-μετανάστης δήλωσε ότι δεν αισθάνεται καλά και οι αστυνομικοί της πρότειναν να περάσει σε έναν οικίσκο μέχρι να φωνάξουν κάποιον να την εξετάσει. Οι συγγενείς της, όμως, χωρίς να μπορούν να καταλάβουν τί ακριβώς συμβαίνει και μη θέλοντας να αφήσουν τη γυναίκα μόνη, άρχισαν να φωνάζουν. 

Ξαφνικά ένας από αυτούς έβγαλε μαχαίρι και επιχείρησε να χτυπήσει τον αστυνομικό στον λαιμό. Συνάδελφοί του, μόλις είδαν τη σκηνή, ξεκίνησαν να φωνάζουν «μαχαίρι-μαχαίρι» και ο αστυνομικός-στόχος έκανε μία κίνηση την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να μην δεχθεί το χτύπημα στον λαιμό, αλλά στο σαγόνι. Ο λαθρομετανάστης συνελήφθη, ενώ πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο αστυνομικός δεν διατρέχει κίνδυνο ζωής.


from Lougantina-news http://ift.tt/298uNF9
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου