Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Σοκάρει κτηνοτρόφος στην Εύβοια:«Ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο…»



Ποικίλες συζητήσεις έχει προκαλέσει σε χωριό της Εύβοιας η σοκαριστική μαρτυρία 62χρονου κτηνοτρόφου, ότι ήρθε τετ-α-τετ…με το διάβολο πριν μερικές μέρες ή μάλλον νύχτες κοντά στη στάνη του περίπου δύο χιλιόμετρα έξω από το χωριό του σε ορεινή δασώδη περιοχή.

Το άκουσμα της εν λόγω μαρτυρίας, σε πολλούς προκαλεί φόβο και τους κάνει να σταυροκοπιούνται. Σε άλλους όμως προκαλεί γέλιο θεωρώντας τον 62χρονο γραφικό ή ακόμη και τρελό. Καταγράψαμε τη μαρτυρία του και τη μεταφέρουμε αυτούσια, χωρίς φυσικά να πάρουμε θέση και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Μαρτυρία 62χρονου κτηνοτρόφου:

«Περίπου στα 2 χιλιόμετρα έξω απ το χωριό προς το βουνό έχω τη στάνη, μαζί με ένα σπιτάκι ας το πούμε… και πολλές φορές με τη γυναίκα μου κυρίως τα καλοκαίρια μένουμε εκεί.

Πριν δέκα μέρες γύρω στις δύο το πρωί δεν είχα και πολύ ύπνο και βγήκα έξω να κάνω ένα τσιγάρο. Λίγα μέτρα πιο πέρα από τη στάνη άκουσα ένα βέλασμα και είπα μήπως κάποιο από τα κατσίκια μου ήταν έξω από το μαντρί. Μπήκα στο σπίτι πήρα ένα φακό και πήγα κοντά να δω.

Όσο πλησίαζα τόσο αυτό… απομακρυνόταν προς τη μεριά της ρεματιάς κάποια στιγμή σταμάτησε και το είδα να κοκκινίζουν τα μάτια του να βγάζει κέρατα τα οποία μεγάλωναν και να σηκώνεται και να στέκεται στα δύο πόδια και να γρυλίζει σαν λυσσασμένο σκυλί.

tonwtiko.com


from Lougantina-news http://ift.tt/29aa6uj
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου