Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Σταύρος Θεοδωράκης: «Λιγότερο μορφωμένοι όσοι ψήφισαν Brexit»!


ΘΕΕ μου ΚΡΑΤΑ τα κεραμιδια στη θέση τους. Τάδε έφη ο (παρα)μορφωμένος Σταύρος Θεοδωράκης

Το τέρας μορφώσεως με το πλήθος πανεπιστημιακών τίτλων και ντοκτορά που κατέχει,ο γνωστός δημοσιογράφος και νεόκοπος πολιτικός, Σταύρος Θεοδωράκης,αποφάνθηκε μέσω της σελίδας του στο φατσοβιβλίο: «Ποιοι ψήφισαν Brexit; Κυρίως οι συνταξιούχοι, οι λιγότερο μορφωμένοι και
οι άνεργοι των αποβιομηχανοποιημένων περιοχών. Οι πιο ευάλωτοι δηλαδή στο λαϊκισμό πολιτικών, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και παραδοσιακών ΜΜΕ…Δεν έχω αμφιβολία ότι αν «αύριο» γινόταν ξανά το δημοψήφισμα το Brexit θα έπεφτε από το 51.9% στο 30%. Η κατάρρευση της στερλίνας και μόνο, θα έχει κάνει ήδη πολλούς να μετανιώσουν για την ψήφο τους.

Αλλά στα δημοψηφίσματα δεν έχεις ποτέ δεύτερη ευκαιρία. Οι Ευρωπαίοι και οι Βρετανοί θα ζήσουν με τη λανθασμένη απόφαση.

Και εμείς οι Έλληνες, που δυστυχώς έχουμε καταντήσει να θεωρούμαστε ο αδύναμος κρίκος της Ευρώπης, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί τις επόμενες μέρες, τους επόμενους μήνες. Ξέρουμε από πρώτο χέρι ότι οι δρόμοι των δημαγωγών και των εθνικιστών είναι αδιέξοδοι. Η απάντηση βρίσκεται μπροστά. Στην Ευρώπη των λαών. Τώρα είναι η ώρα να αλλάξουμε την Ευρώπη. Να την αλλάξουμε – όχι να την γκρεμίσουμε.»

Αυτά γράφει το παλικάρι απαξιώνοντας μια μεγάλη μερίδα,αν όχι τη μεγαλύτερη, του πληθυσμού κάθε χώρας,ξεχνώντας ότι και ο ίδιος στερείται πανεπιστημιακής μόρφωσης (πράγμα που δεν είναι μεμπτό) ,αλλά και το σπουδαιότερο πως αν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Βουλή σ’ αυτούς το οφείλει που αγανάκτησαν με τους συστημικούς πολιτικούς κι είπαν να δοκιμάσουν κάτι νέο και διαφορετικό… Που να ξεραν!

Οι άνθρωποι κύριε παντογνώστη ζουν στο πετσί τους τις αποφάσεις της Ενωμένης Ευρώπης και δεν χρειάζεται να τους πείσει κανένας λαϊκιστής σαν κι ελόγου σου για τίποτα.

Για το τι οδήγησε αυτούς τους ανθρώπους να ψηφίσουν «ΟΧΙ»,όπως και τους Ελληνες πέρσι ούτε κουβέντα από τον αστέρα της δημοσιογραφίας και της πολιτικής ανάλυσης.

Και τα μικρά παιδιά νιώθουν πλέον τα αποτελέσματα της λιτότητας και της φτωχοποίησης που εσκεμμένα επέβαλαν οι ομοϊδεάτες του στην Ευρώπη,οπότε δεν έχει νόημα να επεκταθούμε σε αναλύσεις….

Απλά συστήνουμε στον κύριο Θεοδωράκη ν’ αγοράσει ένα ζευγάρι κιάλια για να βλέπει και στο μέλλον τη Βουλή και να μάθει έστω και σ’ αυτή την ηλικία να σέβεται τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τους πληγωμένους από τις πολιτικές των απάνθρωπων που θαυμάζει και υπηρετεί.

http://ift.tt/291Ne26


from Lougantina-news http://ift.tt/28V4CC5
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου