Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

«Μπαρούτι» η Πάτρα από τις συμπλοκές των αλλοδαπών -Τρεις τραυματίες – Ο ένας χαροπαλεύει – Πώς ξεκίνησαν τα αιματηρά επεισόδια – Έγιναν προσαγωγές (ΒΙΝΤΕΟ – ΕΙΚΟΝΕΣ)


Σοβαρά επεισόδια μεταξύ μεταναστών λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Πάτρα στην Ακτή Δυμαίων στο ύψος της πρώην ΑΒΕΞ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις συμπλοκές τραυματίστηκαν τρεις αλλοδαποί, εκ των οποίων ο ένας είναι σε σοβαρή κατάσταση. Ο δεύτερος τραμαυτίστηκε στην καρδιά και ο τρίτος φέρεται να έχει τραυματιστεί στο κεφάλι. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Σύμφωνα με τα όσα είπαν οι ίδιοι οι αλλοδαποί στους αστυνομικούς τα άτομα έχουν διαφύγει με μαύρο ΙΧ μάρκας Mercedes.


Αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε τέσσερις προσαγωγές ενώ ως αρχηγός της ομάδας φέρεται να είναι άνδρας που φορά χακί φόρμα. Μετανάστες αναμένεται να οδηγηθούν στην Ασφάλεια Πάτρας προκειμένου να καταθέσουν τα όσα έγιναν και να δώσουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν για τους δράστες.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει τους άγνωστους δράστες. Κατά την διάρκεια της συμπλοκής σημειώθηκε πετροπόλεμος ενώ το σημείο θυμίζει εμπόλεμη ζώνη. Να θυμίσουμε ότι είναι το τρίτο σοβαρό επεισόδιο που σημειώνεται στην περιοχή με τραυματίες.







 




Πηγή: tempo24.news, patrastimes.gr


from LN-news http://ift.tt/2gNxVyv
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου