Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Οι λάθος κινήσεις των δύο υπουργών του που τον εξόργισαν – Mεγαλώνει η λίστα ονομάτων του ανασχηματισμού


Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας ,έγινε έξαλλος με έναν υπουργό και έναν υφυπουργό της κυβέρνησής του.

Όπως αναφέρει εβδομαδιαία εφημερίδα, μολονότι προσπάθησε να επικοινωνήσει και με τους δύο για υπηρεσιακά θέματα, εντούτοις κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, τουλάχιστον τη χρονική στιγμή που επιθυμούσε ο πρωθυπουργός.

Ειδικότερα, ο Α. Τσίπρας από το Μέγαρο Μαξίμου όπου ήταν αναζήτησε μέσω του τριψήφιου τηλεφώνου έναν υπουργό προκειμένου να τον ενημερώσει για κάποιο θέμα. Η απάντηση που πήρε ήταν ότι δεν είχε φτάσει ακόμη στο υπουργείο.

Ακολούθως, ο πρωθυπουργός αναζήτησε για ένα άλλο ζήτημα, υφυπουργό, ενός εξίσου σημαντικού υπουργείου. Ο Α. Τσίπρας μίλησε τελικά με τη…γραμματέα του (!), η οποία του είπε ότι ο «υφυπουργός είναι στο δρόμο προς το υπουργείο, αν θέλετε μπορείτε να τον βρείτε στο κινητό του τηλέφωνο».

Ο πρωθυπουργός εξοργίστηκε από τη χαλάρωση των στελεχών του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το «μάτι του γύρισε» όταν πληροφορήθηκε ότι ο υπουργός που έλειπε από το γραφείο του συνηθίζει το πρωί να απολαμβάνει το καφεδάκι του στη Βαλαωρίτου και ότι πηγαίνει στο υπουργείο λίγο πριν από το μεσημέρι.

Τα ονόματα και των δύο σημειώθηκαν από τον πρωθυπουργό εν όψει ανασχηματισμού…

crashonline.gr/


from LN-news http://ift.tt/2yjltgA
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου