Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Θρίλερ στο Μαρκόπουλο: 51χρονη «έσφαξε» την ανήλικη κόρη της με μαχαίρι και αυτοκτόνησε (upd)


Μία φρικιαστική οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Μαρκόπουλο, όπου μία 51χρονη δολοφόνησε την κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 51χρονη κλείδωσε τον 53χρονο σύζυγό της σε αποθήκη. Στη συνέχεια, σκότωσε με μαχαίρι τη 17χρονη κόρη της και αυτοκτόνησε.

Όταν ο άνδρας κατάφερε να βγει από την αποθήκη, αντίκρισε το σοκαριστικό θέαμα, καθώς μάνα και κόρη ήταν νεκρές. Η 51χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Δίπλα στις δύο σορούς βρέθηκε αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο πιθανολογείται ότι είναι το αντικείμενο της δολοφονίας.

Αυτή την ώρα, ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα για το πως έφτασε η συγκεκριμένη γυναίκα στο σημείο να προβεί σε αυτή την αποτρόπαιη πράξη, πριν δώσει τέλος και στην δική της ζωή.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας που δεν κατάλαβε πως έγιναν όλα

στο σπίτι της οικογένειας βρίσκονταν και ο πατέρας της 17χρονης. Ο άντρας φέρεται να είχε πάει στο σπίτι για να κάνει κάποιες δουλειές.

Κάποια στιγμή κατέβηκε στο υπόγειο για να κάνει κάτι δουλειές. Τότε, ηγυναίκα φέρεται να κλείδωσε την πόρτα, ενώ εκείνος ήταν μέσα. Αμέσως μετά συνεπλάκη με την κόρη της στην αυλή του σπιτιού.

Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του συζύγου, άκουσε τις δύο γυναίκες να φωνάζουν και όταν κατάφερε αργότερα να βγει από το υπόγειο τις είδε θανάσιμα τραυματισμένες.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής.

pronews.gr


from LN-news http://ift.tt/2ynENZc
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου