Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Εικόνες που έρχονται και στην...ουδετερόθρησκη Ελλάδα - Η αρχή γίνεται από τα σχολεία μας


Του Άρη Δημόπουλου
Όπως σε κάθε "προοδευτικό κράτος", έτσι και στην Ελλάδα, βάση των νέων θρησκευτικών θα είναι η διδασκαλία και ο σεβασμών όλων των θρησκειών.

Σε μία Ευρώπη που έχει παραδοθεί ολοκληρωτικά στη νέα εποχή, έχοντας αποκηρύξει εδώ και καιρό κάθε αξία του χριστιανισμού, η επέλαση του Ισλάμ είναι το τέλειο "άλλοθι" για τη Νέα Τάξη προκειμένου να δημιουργήσει τον "γκρι λαό".


Η αρχή γίνεται από τις νέες γενιές, τα μικρά παιδιά, με τη Γερμανία να αποτελεί το καταλληλότερο παράδειγμα μίας τέτοιας μορφής διδασκαλίας. Ως εκ τούτου, στο νέο πρόγραμμα διδασκαλίας των σχολείων εντάσσονται σταδιακά οι ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες για την κάθε θρησκεία, ακόμη κι αν αυτό αφορά το...φανατικό ισλάμ.

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω εικόνα, τα νέα σχολικά εγχειρίδια -τα οποία περιμένουμε σε λίγο καιρό και στην "ουδετερόθρησκη Ελλάδα"- κάνουν...ειδική μνεία ακόμη και στην "ιερή στιγμή της μουσουλμανικής προσευχής".



Θα μάθουνε τα Ελληνόπουλα να...προσεύχονται στον Αλλάχ; Καθόλου απίθανο, με τις εικόνες που μας έρχονται από την "πολιτισμένη Ευρώπη".

Την ίδια ώρα, οι αντιδράσεις για τα νέα θρησκευτικά ,που ξετινάζουν από πάνω τους τον ομολογιακό χαρακτήρα, γίνονται όλο και μεγαλύτερες, πράγμα που δεν εμποδίζει για την ώρα το Υπουργείο Παιδείας να προωθήσει τα σχέδιά του.






el.gr


from LN-news http://ift.tt/2z7uKrU
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου