Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Η Άνγκελα Μέρκελ θέλει να κάνει τις μουσουλμανικές εορτές.. επίσημες αργίες του Γερμανικού κράτους


Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ ανακοίνωσε τα σχέδια της σύμφωνα με τα οποία όλες τις Ισλαμικές εορτές στην Γερμανία θα είναι επίσημες αργίες από σεβασμό προς την μουσουλμανική πίστη.

Ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών επιβεβαίωσε ότι καταρτίστηκαν τα νομοσχέδια που επιτρέπουν στις γιορτές των Μουσουλμάνων να είναι και επίσημα αργίες, παρά το γεγονός ότι ο μουσουλμανικός πληθυσμός αντιπροσωπεύει μόλις το 2% της Γερμανίας.

Το ανώτερο μέλος της κυβέρνησης της Angela Merkel δήλωσε ότι οι αργίες θα πραγματοποιηθούν μόνο σε περιοχές με μεγάλο ισλαμικό πληθυσμό. Υπάρχουν περίπου 1.5 εκατομμύρια μουσουλμάνοι που ζουν στη Γερμανία – λίγο λιγότερο από το 2% του πληθυσμού.


‘Γιατί να μην υπάρχει αργία για αυτές τις εορτές σε μέρη της χώρας όπου ζουν πολλοί μουσουλμάνοι’ είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κάτω Σαξονία.



Το κόμμα της Μέρκελ παρέμεινε το μεγαλύτερο κόμμα στις πρόσφατες εκλογές στη Γερμανία, αλλά έχασε σχεδόν το ένα τέταρτο των ψήφου του λόγω της δυσαρέσκειας των πολιτών για την πολιτική της Μέρκελ στο προσφυγικό.

Hellas-now.com


from LN-news http://ift.tt/2kOp4xP
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου